09 Mar
09Mar

Amióta velünk vannak, folyamatosan inspirálnak ők is minket. Mindig képesek vagyunk kisebb-nagyobb célokat kitűzni magunk elé.

Ekko gondolkodtunk el azon, hogy talán nem eléggé kifejező a nevünk. Meg volt ugye a márka név, de mégsem tudták összekötni az emberek azzal, hogy mi valójában kutyafelszerelések készítésével foglalkozunk! 

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mi is legyen az a kiegészítő szó, amivel rá lehet a vásárlóinkat vezetni, de mégis hangzatos, rövid és illik hozzánk. Nem könnyű kitalálni egyetlen ilyen szót. Aztán nagyon sokszor hallottuk vissza, hogy milyen design-osak a termékeink. Godolkodtunk: "kutyadivat...", "kutyadesign...' de egyiksem passzolt a ChiliCord mellé. Ésegyszer csak beugrott, hogy "EbDesign"! Ez lesz az. Dallamos, könnyen megjegyezhető és ha valaki ránéz csak a nevünkre, akkor tudni fogja, hogy kutyás témában tevékenykedünk.

Fejlődés

Emlékszem amikor Malloy még pici volt, akkor kezdtünk el kutyás témájú vásárokba járni. Folyamatosan keresgéltünk, amikor rátátaláltunk a Kutyabarát rendezvény sorozataira. Szuper szervezés és megannyi kedves vásárlóval hozott össze ez a program. Ekkora tanultunk bele egy újabb formájába a saját márkánk népszerűsítésének. Itt kaptunk sok jó és rossz kritikát is, amikből aztán tudtunk fejlődni és tanulni. 

Ha lehet így mondani akkor így ismertetek meg minket, hogy nagyon sok vásárba és kutyás programokra jártunk és még szeretnénk is menni a jövőben!
Ezek között voltak kiállítások, szépségversenyek, kutyás vásárok, ahol megannyi program várta a kedves kilátogatókat. És mindig nagy örömmel mentünk, volta amikor vittük a fiúkat is magunkkal! 

A legjobbak a több napos rendezvények, amikor nyaranta össze kötöttük a pihenéssel, nyaralással. Na ilyenkor aztán tényleg mindenki ott volt: Balu is és Malloy is. Midnig oda csalták a vásárlókat a standunkhoz mert annyira tudtak bájologni, hogy muszáj volt mindenkitől 

Rá kellett jönnünk, hogy a minták, formák terén is bővülnünk kell. Ekkora tájt kezdtük el a prémium mintáinkat elétek tárni. Úgy gondoltuk, hogy szintet kell lépnünk és szerencsére ebben ti is támogattatok minket azzal, hogy értékeltétek, szerettétek amit újonnan mutatunk nektek! 

Ez volt az első prémium fonatunk! Álmomban nem gondoltam volna, hogy az alap makramé fonást, idáig tudjuk fejleszteni. Érdekes dolog ez, mert egyes mintáinkat igenis meg kellett tanulnunk különböző videókból. De az idő előrehaladtával jöttek maguktól az ötletek, hogy ha egyes köteleket máshova tesszük, és másképp húzzuk, akkor milyen mintát ad ki vajon? 

Így született meg az első, saját ötletű fonatunk - ami a mai napig is az egyik legnépszerűbb mintánk- a Cápafog nyakörv!

Szándékosan nem egy nagyon csinos képet mutatunk, mert konkrétan ez volt az első darab és az első kép is!
Sokszor emlegetjük, hogy minden terméket, amit újonnan prezentálunk nektek, mindig mi vagy egy nagyon kedves vásárló(i)nk tesztelnek. Ezúttal Balukának készült ez a darab. Imádtam ezt a színkombinációt rajta (azóta is van ilyen színből vagy egy millió dolga :D )

Húzta-vonta, játszott benne, ha sétáltunk nem zavarta! Szélességre is egy kellemes 3 cm, mint az átlag nyakörvek többsége. Szóval nagyon szuperül sikerült.

Különösképpen örültünk, hogy amikor bemutattuk ezt az akkor új nyakörvet nektek, mindenki aki rendelt belől, imádta! Özönlöttek a visszajelzések és ez töltött fel igazán minket, hogy akkor érdemes folyton, újra és újra azon gondolkodni, hogy milyen újdonságot készíthetnénk még! 

6 évvel ezelőtt tapasztalatlanok voltunk, a felszerelések típusait illetően is. Mint ahogy egy átlag embernek, nekünk is 3 dolog volt a fejünkben amit a kutyás léthez kötöttünk, hogy csak NYAKÖRV, PÓRÁZ és HÁM létezik, amit egy kutyára rá lehet adni. És kész. HÁT NEM. :D Be kell valljam, hogy még a mai napig meglepődünk, hogy milyen felszerelések léteznek még...:)

Amit nagyon szeretünk, hogy azt lehet mondani, napról napra ismerkedünk meg, új kutya fajtákkal és az igényeikkel. Soha nem gondoltam volna, hogy ha nekem valaki azt mondja, hogy RODEZIAI RIDGEBACK-je van, akkor nem kérdezem meg tőle, hogy az milyen betegség?
Hogy a Lagotto Romagnolo nem egy olasz étel, hanem egy tündéri olasz kutyus fajta. És még sorolhatnám! 

A termékek bővülése

Mindamellett, hogy folyamatosna készítettük  az újabbnál újabb mintáinkat, amikből mostmár közel 50 vagy annál is több van, folyamatosan kerestetek meg minket, hogy "látom, hogy sok mindent készítetek, de AUTÓS BIZTONSÁGI ÖVET is csináltok?" Tessssék? Kutyának? És úgy voltunk vele, hogy MIÉRT NE?
Így született meg minden egyes termékünk, hogy egyszer valaki szeretett volna, de sehol nem kapott, de hátha mi készítünk. Vállaltuk és a mai napig szeretjük azt mondani és hírdetni, hogy legyen bármennyire is elrugaszkodott az igény, az elképzelés, beszéljük meg, és az esetek 99%-ban meg is tudjuk valósítani.

És így haladtunk tovább a termékek fejlszetésének ösvényén...

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.