Partnereink


Had mutassuk be nektek a  Városi Kutyatanodát, ahol nem mellesleg az újonnan jelentkezők az alapfokú engedelmes tanfolyamon egy általunk készített pórázzal lesznek gazdagabbak! 

"A Városi Kutyatanoda Budapesten kínál számos egyéni és csoportos képzést a kutya-gazdi párosoknak, hogy megtalálják a számukra megfelelő minőségi időtöltést - hobbi vagy akár verseny szinten.

Foglalkozásaink során minél szélesebb körben szeretnénk megismertetni a hozzánk érkezőket a felelős kutyatartás fontosságára.
Kutyaiskolánkban a gazdik elsajátítják a kutyával való, megfelelő kommunikációt, ezáltal megismerik kedvenceik képességeit, így megtanulnak harmonikus kapcsolatban élni egymással és környezetükkel."
Ismerjétek meg a Természetes Kutyavilágot!

"Vállalkozásunk kizárólag olyan termékekkel és alapanyagokkal foglalkozik ami a legjobbat nyújthatja Kedvencednek, legyen szó táplálékról, jutalomfalatról, ápolásról vagy játékról. Tiszta, valódi, bio, magas minőségű, tápanyagokban gazdag, mesterséges tartósítószerektől, színezőanyagoktól, ízfokozóktól mentes termékek.

Weboldalunkon rengeteg hasznos információt olvashatsz Kedvenced biológiai szükségleteiről, emésztőrendszeréről, táplálási lehetőségekről, tiltólistás élelmiszerekről.

Webáruházunk folyamatos készletbővítés alatt áll, ezért érdemes újra és újra meglátogatni."


Mottójuk: Tudatos táplálással Kedvenceink egészségéért...
Bemutatkozik a Családi Kutyás Sportközpont (Bp., XV. Felsőkert utca 1.) az Országos MunkakutyaSport Egyesület (OMSE) vizsgaközpont 

budapesti kutyaiskolája. 

 2018. augusztustól új vezetéssel és fiatalos lendülettel folytatjuk a munkát a magyarországi kutyás közösségért. 

 Nálunk minden fajtatiszta és vegyes fajtájú kutya és gazdáik magas színvonalú, személyre szabott képzést kap, mert a modern és hagyományos módszerek mellett mátrix technikával is oktatunk az iskolában. 

 Kezdőként alap engedelmes tanfolyammal és trükk órákkal várunk.

 Ha már megvannak az alapok, nektek szól a haladó engedelmes tanfolyam. Emellett lehetőségetek van kezdő őrző-védő és szimatmunka foglalkozásokon is részt venni.

 A haladó vizsga után a "szuper eb" program keretében az emelt szintű engedelmes, őrző-védő és szimatmunka foglalkozások várnak. Részt vehettek a "védj meg tréning", az obedience és a nemzetközi vizsgákra felkészítő órákon is. 

 Mindent bele, mert várunk a verseny csapatunkba! 

 Iskolán kívüli foglalkozások kutyával a kirándulások, a családi nap és a táborok, kutya nélkül a csapatépítők és a társasjáték klub.

 Élj színesen!


Ismerjétek meg kedves partnerünket a FELBERT DOG FOOD -ot! 

"Friss húsból készült, prémium minőségű, főtt kutyaétel, házhoz szállítással.

Az ételallergiás kutyáknak is megfelelő eledelek a webshopból rendelhetőek.

FERBELT® …for loyalty " 0

 .