hűségprogram


Hogy ez mit is jelent? Ezzel a programmal nektek szeretnénk kedveskedni avval, hogy vásárlásaitok vagy ajánlásaitok után pontokat írunk jóvá számotokra!

Miért is jó ez? Mert az összegyűjtött pontok AJÁNDÉK termékekre válthatóak!

Hogyan gyűjthetőek a pontok? Minden elköltött 10.000 Ft után 1 pontot írunk jóvá, valamint minden egyes olyan ajánlás után, mely által sikeres vásárlás történik, +1 pontot kap az ajánló a vásárlás értékétől függetlenül! (akkor tudjuk beazonosítani az ajánlót, ha szólt az ismerősének, hogy a vásárlása előtt hivatkozzon rá, így mi automatikusan hozzáadunk egy pontot a kártyájához).

Honnan lehet tudni, hogy mennyi az éppen aktuális pontegyenleg? Minden vásárlás vagy sikeres ajánlás után e-mailben csatoljuk az aktuális egyenleget!

Mikre válthatóak be a pontok? 

  • 5 pont, 1 db általad választott BÁRMILYEN karkötő,
  • 10 pont, 1 db 4 szálas vékony póráz az általad választott színben és méretben,
  • 15 pont, 1 db általad tervezett CÁPAFOG nyakörv,
  • 20 pont, egy teljes szett, amely tartalmaz 1 db karkötőt, 1 db 4 szálas pórázt és 1 db cápafog nyakörvet! (színét, méretét, típusát TE választod ki)


Hogyan válthatóak be a pontok? Ha elérted az általad kívánt pont mennyiséget, akkor e-mailen keresztül vagy a Facebook oldalunknak írt üzenetben tudod jelezni a beváltási szándékodat. Ezek után mi küldünk egy egyedi kuponkódot, amelyet a webshopon keresztül tudsz beváltani!

A beváltás után a pontok levonódnak!

Meddig válthatóak be az összegyűjtött pontok? Nincsen határidő!

Milyen vásárlás esetén jár a pont? Kizárólag online történő vásárlás esetén! (webshopon vagy Facebookon leadott és teljesített rendelések esetén)

*A változás jogát fenntartjuk!